logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІТАЄМО ТАЛАНОВИТИХ ЛІЦЕЇСТІВ - СОКІЛОК І СОКОЛІВ!


Опубліковано Пн, 16 Грудня 2019 в 15:22


    Поки учні КЗ «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» ЗОР відпочивають на канікулах, насолоджуючись останніми теплими сонячними днями осені, команда «Яструби» освітнього закладу ділилася своїм досвідом із активною молоддю із різних регіонів України на IV Всеукраїнському зльоті Асоціації лідерів учнівського самоврядування «Сокіл», що відбувся з 21 по 26 жовтня 2019 року на базі «Козацького ліцею» у місті Запоріжжі.

   21 жовтня, після обіду, зібралися на Конкурс строю і пісні зареєстровані дружини: гімназія міста Коваль; СШ №3 міста Нова Каховка; Одеська школа №26; Розсошенська гімназія (Полтава); СШ №3 міста Чорноморськ; представники університету міста Ізмаїл; Кушугумська гімназія «Інтелект», Оріхівський НВК №2 Запорізької області; «Січовий колегіум» і «Козацький ліцей» міста Запоріжжя.

    Кожна команда продемонструвала свій рівень стройової підготовки.

   За підсумками компетентного журі переможцями стала дружина «Яструби» «Козацького ліцею» та дружина Розсошенської гімназії (Полтава). 

   Сокіл-булава Довбня Єлизавета була нагороджена Почесною Грамотою за найкраще виконання обов’язків Сокіл-булави та виконання стройових вправ у складі дружини.

   Програма лідерів «Сокола» була дуже цікавою, насиченою і різноплановою. Від ранкових руханкових вишколів і гартування, щоденних екскурсій (історико-культурний комплекс «Запорізька Січ», кінний театр «Запорозькі козаки», екскурсія на катері по Дніпру навколо о. Хортиці, до музею техніки «Фаетон» і музею техніки Богуслаєва), майстер-класів від вихованців бойового рукопашу «Спас» до етнодискотек, кінопоказів та вечорів у колі друзів біля «Сокільської Ватри».

   У межах зльоту було також організовано і проведено Всеукраїнський фестиваль «Сокільські зорі» та конкурс «Сокільська красуня-2019».

   На церемонію нагородження лауреатів і переможців фестивалю і конкурсу завітали депутат Запорізької обласної ради Тетяна Ковиліна та заступник директора Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Віктор Захарчук, які нагородили найкращих Дипломами і унікальними статуетками. Визначили також Міс та Віце-Міс конкурсу краси.

   Популярний дует «БУМ» «Козацького ліцею» у складі Магденко Анастасії та Прокопенко Марії на пісенному фестивалі отримали найвищу відзнаку – Гран-Прі у номінації «Дует».

   Дівчата порадували усіх присутніх в залі своїми хітами «Мій рідний край» та «Тобі, країно…» на заключному Гала-концерті.

   На конкурсі «Сокільська красуня-2019» ліцеїстка Довбня Єлизавета була нагороджена Дипломом у номінації «Гордість Запорізького краю» від президента Асоціації «Відроджені гімназії України», «Сокола-батька» Ярослава Турянського.

   Вітаємо наших талановитих юних лідерів! Щиро вдячні Магденко Анастасії і Прокопенко Марії із дуету «БУМ», Міс Запорізького краю і найкращій Сокіл-булаві Довбні Єлизаветі та її дружині «Яструби» у складі Войтех Анжели, Новікова Олега, Бойчуна Тімура, Головченка Михайла, Миргородського Романа, Жадовського Максима та Арутюнова Георгія за гідну презентацію власної діяльності та досягнень, як своїх особистих, так і освітнього закладу в цілому.

   Пишаємося Вами! Ви найкращі!