logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Вітаємо усіх з початком нового навчального року


Опубліковано Ср, 5 Вересня 2018 в 10:56


     3 вересня 2018 року в комунальному закладі «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради відбулося свято Першого дзвоника, а отже, перегорнулася ще одна сторінка життя ліцеїстів.

     Привітала педагогів та здобувачів освіти з початком нового навчального року та Днем Знань директор школи-інтернату Губіна Оксана Олександрівна, побажавши, щоб рік був багатим на добрі здобутки знань і на нові перемоги у спорті та творчості.

     Чудовим подарунком для усіх присутніх на святі стала пісня «Тобі, країно, стелиться земля» у виконанні дзвінкоголосого дуету «БУМ».

     На урочистому заході кращий одинадцятикласник, яскравий представник самоврядування здобувачів освіти, заступник голови дитячо-юнацької організації «КІШ» Касіч Євген та краща учениця 5-Б класу незрівнянна Ващенко Анастасія познайомили п’ятикласників  та усіх учнів, що вперше переступили поріг освітнього закладу, із заповідями ліцеїста, яких кожен має неухильно дотримуватися впродовж всього навчання у прекрасному храмі науки та протягом всього свого життя.

     Пролунав перший дзвінок. Честь сповістити усіх про мандрівку в країну Знань випала найкращим випускникам 2018-2019 навчального року Касічу Євгену і Горі Марії. Для одинадцятикласників перший дзвінок пролунав востаннє… Але не варто сумувати, адже попереду багато нових випробувань, відкриттів, здобутків і перемог.

    Дружно виконали гімн «Козацького ліцею».  А потім відправилися козацькими стежками нашого чудового закладу освіти й влаштували класно-родинні фотосесії у зелені та квітах на подвір’ї ліцею.

     Вітаємо усіх з початком нового навчального року! Нехай щастить!