logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІТАЄМО ВИХОВАНЦІВ ЕТНОКЛУБУ "МАЛЬВИ" ЗАПОРІЗЬКОГО КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ - ПРИЗЕРІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ ВЕРТЕПІВ "КОЗАЦЬКА КОЛЯДА - 2021"


Опубліковано Пн, 15 Березня 2021 в 08:56


   12 березня 2021 року в Запорізькій обласній державній адміністрації відбулася церемонія нагородження переможців фестивалю–конкурсу вертепів «Козацька Коляда – 2021».

   Дитячі та юнацькі колективи, що брали участь у зимових святах, привітали заступниця голови облдержадміністрації Злата Некрасова та  директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Владислав Мороко.

   Злата Некрасова подякувала дітям і молоді, педагогам та керівникам творчих колективів за збереження української культурної спадщини.

   Владислав Мороко зазначив, що фестиваль–конкурс вертепів «Козацька Коляда» щорічно стає яскравою прикрасою традиційного обласного Новорічно-Різдвяного фестивалю, приймає гостей-колядників з різних областей України. Запорізька молодь не лише зберігає обряди, але й живе ними.

   За результатами конкурсу вихованці Етноклубу «Мальви» комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради посіли ІІ місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі вертепів «Козацька Коляда – 2021».

   Вітаємо керівників і талановитих ліцеїстів з перемогою такого масштабу! Бажаємо нових творчих ідей та їхньої реалізації у майбутніх цікавих проєктах!