logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІТАЄМО ВИХОВАНОК ТЕАТРАЛЬНОГО ГУРТКА "МИСТЕЦТВО СЛОВА" З ПЕРЕМОГОЮ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДИСТАНЦІЙНОМУ КОНКУРСІ "АРТ-ТРАМПЛІН"


Опубліковано Нд, 14 Березня 2021 в 17:11


   Вітаємо незрівнянних талановитих вихованок театрального гуртка «Мистецтво слова» Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» (від ЗОЦХЕТУМ), які стали лауреатами I ступеня у Всеукраїнському дистанційному конкурсі «Арт-Трамплін».

   На конкурс діти під керівництвом Миронової Анни Сергіївни підготували та зняли літературно-музичну композицію «Хто вам сказав, що я слабка?» (за поезією Лесі Українки).

   Конкурсна презентація здібних дівчат розкриває в обраному форматі досить цікаву інтерпретацію поезії, з якої виникає невеличка аудіовізуальна вистава.

   Майстерним було також образне перевтілення юних актрис, а різноманітність голосової та внутрішньої подачі кожної з учасниць колективу даного поетичного мотиву зробило сприйняття відеотвору цікавим і об'ємним.

   Пишаємося своїми зірочками! Бажаємо колективу та креативній керівниці Анні Сергіївні нових творчих експериментів і подальшого вдосконалення професійної майстерності! Нехай усі мрії збуваються!