logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Візит казкового гостя до онкогематології Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні


Опубліковано Чт, 28 Грудня 2017 в 20:03


       Напередодні новорічних свят кожен з нас очікує хоч маленького, але дива ... Особливо його чекають діти, адже вони, як ніхто, вірять у казку.

      Справжню передноворічну казку влаштувала пацієнтам відділення онкогематології Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні педагог-волонтер, викладач Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» Зубарева Юлія Сергіївна, яка кожного року відвідує онкохворих дітей, роблячи їм та їхнім батькам подарунки до свят.

     27 грудня 2017 року Юлія Сергіївна разом із Дідом Морозом передала дітям у відділення онкогематології невеликі новорічні подарунки, підготовлені за підтримки директора ліцею Губіної Оксани Олександрівни та депутатів Запорізької міської ради Олега Афанасьєва і Віталія Рябцева.

     Долучилася до привітань також пекар-волонтер Щипська Катерина. Вона вже другий рік поспіль радує дітлахів своїми оригінальними та смачними кондитерськими виробами.

      На жаль, через карантин Дід Мороз не зміг особисто вручити подарунки дітям, але він обіцяє прийти до кожного трішечки пізніше і здійснити найзаповітніші мрії ...

      Бажаємо малечі сил і наснаги у боротьбі з хворобою, щоб найпотаємніші бажання збувались.