logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВОРКШОП "МОДА. СТИЛЬ. ТЕНДЕНЦІЇ."


Опубліковано Пн, 24 Лютого 2020 в 09:07


   19 лютого 2020 року в Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» відбувся воркшоп «Мода. Стиль. Тенденції» серед учнів 5-7-х класів.

   Говорили про сучасні стилі одягу: casual, діловий, романтичний, класичний, вечірній, спортивний… і, звичайно, про моду ... Але найбільше уваги – саме зачіскам.

   Напередодні воркшопу відбулося жеребкування, під час якого представники класів отримали назву певного виду зачіски, а саме: шкільну, святкову та «Гра фантазії». У кожному класному колективі обирали 1-2-х моделей і перукаря, який працював над створенням шедеврів із волосся різної довжини, втілюючи в реальність свої задуми.

   Під час заходу після дефіле красунь і красенів-конкурсантів перукарі презентували свою роботу.

   Показ мод і презентація зачісок завершилися урочистою церемонією нагородження Дипломами за певними номінаціями як суперперукарів, так і супермоделей.

   Недаремно говорять, що гарна зачіска допомагає створити людині свій імідж та стиль. Треба тільки знати, як доглядати за своїм волоссям та шкірою -  і тоді турбота про свій зовнішній вигляд стане чудовою традицією, адже красивими мають бути не тільки думки, вчинки та одяг, а і, звичайно ж, зачіски.

   Головна краса – у індивідуальності і неповторності!