logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВПЕВНЕНО ТА З ОПТИМІЗМОМ ВІДЧИНИЛИ ДВЕРІ В КРАЇНУ ЗНАНЬ


Опубліковано Чт, 1 Вересня 2022 в 19:01


   Щороку свято Першого дзвоника збирало на яскравому квітучому подвір'ї Запорізького Козацького ліцею освітянську родину, учнів та батьків...

   На превеликий жаль, в 2022 році це світле і радісне свято затьмарила війна.

   Новий 2022/2023 навчальний рік для ліцеїстів розпочався першими шкільними онлайн-уроками: «Ми українці – честь і слава незламним», "Я – патріот і господар своєї землі», «Українці – незламна нація нескорених людей» тощо.

   Вирішили завітати до ліцею, щоб познайомитися зі своїми вчителями та між собою наші наймолодші друзі – п'ятикласники, для яких починається новий життєвий етап: навчання вже в середній школі.

   У класних аудиторіях зібралися вперше учні 5-х та 10-Б класів. Педагоги для своїх вихованців підготували цікаві уроки-подорожі, ігри на знайомства та згуртування колективу. Провели також екскурсії Козацьким ліцеєм.

  І за довгий час наш освітній заклад ожив, наповнився дитячим щебетом... Кожен відчув радість спільних зустрічей, хоч і ненадовго...

   Отож двері в країну Знань впевнено та з оптимізмом відчинили!

   Попереду на дітей та юнацтво чекають тільки нові відкриття, успіхи та досягнення!

   Дорога ліцейна родино! Щиро вітаємо Вас з Першим вересня! Міцного здоров'я, натхнення, сили, витримки, згуртованості, взаєморозуміння та віри.

   Разом будуємо світле майбутнє, здобуваємо ґрунтовні знання, підтримуємо одне одного та віримо у нашу велику Перемогу! Добра та Миру!

   В добру путь! 

      

   Фотозвіт за посиланням: ВПЕВНЕНО ТА З ОПТИМІЗМОМ ВІДЧИНИЛИ ДВЕРІ В КРАЇНУ ЗНАНЬ