logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Взяли активну участь в мітингу до Дня визволення Запоріжжя, Свята Покрови, Дня українського козацтва та Дня захисника України


Опубліковано Нд, 15 Жовтня 2017 в 22:32


       13 жовтня 2017 року біля меморіалу «Скорботної матері»    відбувся мітинг до Дня визволення Запоріжжя, Свята Покрови, Дня українського козацтва та Дня захисника України.

       На захід зібрались ветерани Другої світової війни, місцеві жителі й представники обласної та міської влади, щоб вшанувати пам'ять загиблих і подякувати визволителям Запоріжжя та тим воїнам, які зараз захищають наш мир і спокій в зоні АТО.

        Активними учасниками мітингу стали учні 8-Б, 9-Б та 10-В класів комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради. Юнаки-десятикласники стояли на площі із жовто-блакитними стягами, несучи почесну варту, а дівчата долучились до церемонії покладання до меморіальних стел квіти.

       Пам’ятаємо, цінуємо, дуже вдячні за світле майбутнє ветеранам і віримо у перемогу добра, справедливості, честі та мир на рідній землі.

      Зі святом усіх захисників та захисниць України!