logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ЯК У "КОЗАЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ" СВЯТКУВАЛИ ЗАВЕРШЕННЯ 2020-2021 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ


Опубліковано Вт, 8 Червня 2021 в 09:14


   Традиційне свято Останнього дзвоника для більшості учнів (звичайно ж, окрім випускників) Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» вже котрий рік поспіль має нестандартний формат.

   Отож класні колективи відзначали завершення 2020-2021 року по-різному: здійснювали екскурсії визначними місцями Запоріжжя, відвідували музеї.

   Особливе враження на п'ятикласників справив музей експериментів, адже діти самостійно брали участь у проведенні деяких дослідів.

   Багато незабутніх вражень отримали  також від екскурсії у Василівський історико-архітектурний музей-заповідник «Садиба Попова».

   Учні 6-х, 8-х та 9-х класів відвідали квест-руми, кінотеатри, грали в лазертаг. Збиралися у антикафе «Квартира 1» та «Дирижабль», де брали участь у квесті, грали в різні настільні ігри. Їли піцу та солодощі.

   Семикласники відвідали виставку дитячих малюнків «Kids Line Paint» в Запорізькому туристичному центрі. Роботи своїх вихованців презентувала художниця Олеся Полєва. Наші учні із задоволенням поринули у казковий світ мистецтва й отримали яскраві емоції. А після виставки відправилися в яхт- клуб «Альбатрос», де і продовжили святкування.

   Влаштовували також чаювання і конкурси у стінах рідних класів, підбивали підсумки року.

   Дуже  весело провели час разом у колі своїх друзів-однокласників.

   Усім бажаємо чудового літнього відпочинку! До зустрічі у вересні!

      

      

Фотозвіт за посиланням ЯК У «КОЗАЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ» СВЯТКУВАЛИ ЗАВЕРШЕННЯ 2020-2021 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ