logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ЯСКРАВИЙ ВІКЕНД НА ОСТРОВІ ХОРТИЦЯ


Опубліковано Пн, 9 Вересня 2019 в 14:13


   Початок нового навчального року - початок активної співпраці, продуктивної командної  роботи вчителів, вихователів, батьків та учнів задля створення абсолютно усіх належних умов щодо якісного здобуття знань підростаючого покоління.

   Але, щоб краще пізнати один одного, розкрити себе у неформальному середовищі, потрібно разом не тільки вчитися, а й весело та цікаво проводити свій вільний час.

     Вересень бавить нас теплими сонячними днями, тому час відправлятися на пікнік!

   7 вересня 2019 року яскравий вікенд на о. Хортиця влаштувала команда педагогів, батьків та учнів 7-А класу Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей», організувавши своє дозвілля серед дивовижної краси природи на базі санаторію-профілакторію «Запоріжсталь». Це мальовниче місце відпочинку на березі річки Дніпра.

   Дорослі готували смачні страви на мангалі, діти грали в м'яч, бадмінтон. До речі, у грі в пантоміму рівних малечі не було! Насміялися вдосталь...

   Після обіду відправилися до альтанки, що велично підноситься над Дніпром. Звідти відкривається неймовірно красивий краєвид на русло річки, скелі правого берега, острів Байду.

   Спустилися на пляж, покупалися, позасмагали, порибалили.

   Надвечір повернулися додому.

   Саме такі спільно проведені години і дні є безцінними, корисними і дуже важливими для усіх! 

   Успіхів і ентузіазму Вам у навчанні, праці, спорті та творчості! Пам'ятайте, що тільки разом можна подолати будь-які труднощі та досягти поставленої мети!