logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ЯСТРУБИ КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ - ОДНІ З ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРИ "СОКІЛ" ("ДЖУРА")


Опубліковано Пн, 15 Травня 2023 в 08:43


   10 травня 2023 року завершився обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у Запорізькій області.

   Мета Гри: виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України як високоморальних особистостей, які плекають українські традиції, духовні цінності, володіють відповідними знаннями, вміннями та навичками, здатні реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства.

   Учасниками змагань стала 21 команда (рої) закладів освіти, позашкільних закладів і дитячо-юнацьких громадських організацій Запоріжжя та області.

   Випробовували силу та міць своїх знань з історії України та Запорізького краю, доби козаччини, українських військових формувань різних епох, сучасних Збройних сил  України в інтелектуальній онлайн-грі «Відун»; змагалися у таких конкурсах: представлення (візитівка рою), «Ватра» (театралізоване дійство), «Рятівник. Домедична допомога» та «Я вмію – ти теж зможеш!», під час якого продемонстрували свої уміння проводити аеророзвідку за допомогою дрона.

   Гідно проявила себе у запеклому протистоянні команда Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» – рій «Яструби», що став володарем ІІ місця в Обласному етапі гри «Сокіл» («Джура»).

   Вітаємо Яструбів та їхнього керівника – Ситника Олега Володимировича з перемогою! Вперед до підкорення нових вершин!

   Дякуємо Запорізькому обласному центру туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді за організацію та проведення цікавої, актуальної, патріотичної Гри.