logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ЮНА НАУКОВИЦЯ КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ - ФІНАЛІСТКА ІІ ЕТАПУ ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ВІДБОРУ УЧАСНИКІВ IJSO


Опубліковано Вт, 5 Липня 2022 в 10:14


  Міжнародна молодіжна наукова олімпіада (IJSO), яку організовує МАН, – це одна з 12 найпрестижніших наукових олімпіад у світі, визнаних ЮНЕСКО; щорічне інтелектуальне змагання для обдарованих здобувачів освіти до 16-ти років із природничих наук (біології, хімії та фізики).

   Нагадаємо, що юна науковиця Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» Усольцева Даріна стала активною учасницею інтелектуальних змагань. Показавши високий рівень своїх умінь і навичок із природничих дисциплін, у травні 2022 року була офіційно запрошена до участі в ІІ етапі Міжнародної молодіжної наукової олімпіади.

   10 червня 2022 року оголосили результати ІІ етапу IJSO: з-поміж 56 учасників та учасниць Даріна посіла почесне І місце та отримала запрошення до відбіркового тренувального табору III Всеукраїнського національного відбору учасників Міжнародної молодіжної наукової олімпіади.

   З 10 липня 2022 року на інтелектуалку чекає навчання в таборі, за підсумками якого буде визначено 12 найкращих юних науковців.

   Безмежна вдячність педагогам-тренерам Козацького ліцею Андрушко Асі Леонідівні, Легостаєву Олексію Олексійовичу та доктору педагогічних наук, доценту  кафедри загальної та прикладної фізики Запорізького національного університету Андрєєву Андрію Миколайовичу за допомогу в підготовці та підтримку.

   Дуже пишаємося нашою геніальною ліцеїсткою!

   Успіхів тобі, Даріно! Натхнення та наснаги! Віримо у тебе! Нехай щастить!