logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

З Днем Святого Валентина!


Опубліковано Чт, 16 Лютого 2017 в 09:00


       День Святого Валентина – дуже незвичайне і романтичне свято, яке щороку відзначають в багатьох країнах світу 14 лютого.

        Цікавим і насиченим був День усіх закоханих у комунальному закладі «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради.

       Велике захоплення викликала виставка «Подарунок до свята», на якій кожен клас представив свої «валентинки», поробки, композиції, виготовлені в різних техніках власноруч. Був навіть шоколадний торт у формі серця від учнів 10-В класу.

       З 13 лютого працювала святкова пошта. У скриньку протягом двох днів діти вкидали свої «валентинки», а 14 лютого керівник осередку «Традиції і творчість» товмач Осипенко Олександр зі своїми помічниками розносили вітальні листівки адресатам.

        Для молодших та старших ліцеїстів було організовано та проведено розважальну конкурсну програму «Містер Валентин і Міс Валентинка -2017». Від кожного класу обирали пару, яка змагалася за почесний статус переможців.

        Змагання проходили в 7 етапів: «Візитна картка», інтелектуальний конкурс «Питання на засипку», «Талант-Шоу», конкурси «Зрозумій мене без слів», «Аплікація», «Компліменти», «Танцювальний».

         Серед малюків звання Містера Валентина та Міс Валентинки 2017 року отримали Лях Гліб і Нестерова Альона із 2-А класу, а серед учнів середнього шкільного віку та старшокласників   переможцями стали Євченко Кирило та Сінцова Надія із 8-А класу.

Переможці та усі учасники заходу були нагороджені.

       Також за ініціативи голови козацької дитячо-юнацької організації «КІШ» Острівної Анастрасії було відзнято матеріал і змонтовано відеоролик «Що таке кохання на думку  ліцеїстів та педагогів навчального закладу». Цікаво було подивитись та послухати, як розуміє це почуття сучасна молодь.

        День Святого Валентина в «Козацькому ліцеї» був яскравим, насиченим подіями та незабутніми враженнями.

       Бажаємо усім справжнього кохання, щирої міцної дружби та поваги.