logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

З ЛЮБОВ'Ю ДО ТВАРИН


Опубліковано Чт, 1 Грудня 2022 в 13:28


   Всесвітній день домашніх тварин відзначається щороку 30 листопада.

   З нагоди свята учні 5-В класу Козацького ліцею організували фоточелендж зі своїми домашніми улюбленцями.

  Напередодні Дня домашніх тварин, 15 листопада 2022 року, стартував Міжнародний дитячий дистанційний фестиваль-конкурс «З любов'ю до тварин».

  Дубова Марія, учениця 5-В класу ліцею, взяла участь і стала переможницею цього фестивалю-конкурсу у номінації «Образотворче мистецтво». 

  «На створення роботи мене надихнула моя маленька улюблена собачка Дора. Я вирішила намалювати її, тому що порода Дори джек-рассел-тер'єр така ж сама, як у Патрона – дуже відомої собаки-воїна. Тому на своїй картині зобразила двох песиків, яких звати Патрон та Байрактар», – розповідає Марія, авторка картини. 

   Вітаємо Марію! Творчого натхнення та нових успіхів!

   ... Гуманне ставлення та безмежну любов і відповідальність за життя та здоров'я своїх маленьких друзів проявили тисячі українців, які, рятуючись від війни, не залишали в біді своїх улюбленців.

   Пам'ятаймо, що саме ми, люди, несемо відповідальність за своїх домашніх тварин. Вони є членами наших сімей, тож усі труднощі та неприємності маємо долати разом з ними.

   Вічно актуальним є вислів з всесвітньо відомого твору Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький принц» – «Ми несемо відповідальність за тих, кого приручили».