logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Запальне диско від "AngelS"


Опубліковано Пт, 8 Вересня 2017 в 17:59


        6 вересня 2017 року в гості до учнів комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради завітали представники волонтерської групи «AngelS». Вони приїхали разом із популярними запорізькими артистами – співаками Кирилом Клюйком та Ольгою Кочурою для проведення дискотеки на згуртування колективу.

        Програма дискотеки включала в себе веселі пісні-ігри з аніматорами, танцювальні батли з Дариною Катуніною та Віктором Посунком, звукові фішки від ді-джея Микити Сови і просто запальні танці. 

        Організатор «AngelS» Юрій Вдовцов привітав усіх з початком нового навчального року, а також трішечки розказав дітям про старт проекту - «Гармонія краси - 2018», у якому будуть брати участь тепер уже не тільки дівчатка, а й хлопчики.

        Директор «Козацького ліцею» Губіна Оксана Олександрівна подякувала волонтерській групі «ангелів» за співпрацю та за їхню допомогу у вихованні й розвитку підростаючого покоління.

        Зарядились позитивом, натанцювались вдосталь і зробили селфі на пам'ять.

       Дякуємо за неймовірно запальну дискотеку «AngelS», а за чудові фотосвітлини  -  суперфотографам Антону Довгалюку й Ксенії Коломієць.