logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Запальний конкурс веселих руханок


Опубліковано Сб, 3 Лютого 2018 в 19:27


       «Здоров'я - це безцінний дар природи, воно дається, на жаль, не навіки, його треба берегти. Але здоров'я людини багато в чому залежить від неї самої, від її способу життя, умов праці, харчування, її звичок та духовності». (І.П.Павлов ).

       Про користь від фізичних вправ, занять спортом знають усі. А от чи знали ви, що звичайна кількахвилинна руханка може не тільки підняти настрій, «розвантажити» роботу мозку, а й покращити пам'ять та зміцнити організм, звісно, якщо займатися систематично?

       31 січня 2018 року в Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» було проведено запальний енергійний конкурс «Весела руханка». Змагання проходили серед учнів двох вікових категорій: 5-7 та 9-11 класів.

      Журі конкурсу – інструктор з фізичної культури Косман Анастасія Анатоліївна, вчитель фізичної культури Філоненко Сергій Васильович та хорунжий осередку «Козацький вишкіл» «КОШу» Бурдінович Олег.

Дивували креативним підходом до підготовки своїх фізхвилинок учні 6-А, 8-А та 11-В класів. Цікаві вправи у поєднанні з танцювальними та гімнастичними елементами продемонстрували колективи 6-Б, 8-Б й 9-Б класів.

      Зал вибухав оплесками. Кожен вболівав за своїх спортсменів. Але переможцями стали найкращі. Отож, у першій категорії перемогу здобули:

І місце – 7-Б клас,

ІІ місце – 5-А клас,

ІІІ місце – 5-Б клас.

         Абсолютними професіоналами в конкурсі «Весела руханка» в другій віковій категорії стали:

         І місце – 10-А клас,

         ІІ місце – 8-Б клас,

         ІІІ місце – 9-Б клас.

     Вітаємо переможців! Так тримати й усіх до занять спортом залучати!