logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ЗАПОРІЗЬКИЙ КОЗАЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ СВЯТКУЄ СВІЙ 5-ТИ РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ


Опубліковано Ср, 26 Січня 2022 в 09:38


   26 січня 2022 року свій перший ювілей святкує Запорізький Козацький ліцей.

   Саме 5 років тому морозного зимового дня народився один із найкращих освітніх закладів України, що забезпечує рівний доступ обдарованої молоді Запорізького краю до якісної освіти за певними напрямами профілізації.

   5 років тому переступили поріг унікального модернізованого освітнього закладу перші ліцеїсти та з головою занурилися у навчальний і творчий процес, долучилися до відродження народних звичаїв і традицій… 

   Наразі ми впевнено крокуємо вперед до нових звершень! Завдяки ентузіазму та професіоналізму креативного менеджера – директора Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» Оксани Олександрівни Губіної та колективу активно впроваджуємо сучасні тенденції в освіті, втілюючи в ліцеї інновації та перспективні педагогічні ідеї, сприяємо формуванню ключових компетентностей молоді.

   Тож нехай наша маленька держава, Запорізький Козацький ліцей, і надалі міцніє, розвивається, а коло друзів постійно зростає. Ми відкриті для нових можливостей і продуктивної співпраці!

   Бажаємо успіхів, добробуту і  процвітання, розширення та зростання! Безмежних просторів перспектив, ідей, проєктів, можливостей, засобів і ресурсів. Нехай наша діяльність завжди дає щедрі плоди та високі результати.

   Зі святом, дорога ліцейна родино! З Днем народження, Козацький ліцею!

      

Фотоальбом за посиланням ЗАПОРІЗЬКИЙ КОЗАЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ СВЯТКУЄ СВІЙ 5-ТИ РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ