logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Збори Великого Кола


Опубліковано Пн, 22 Січня 2018 в 08:56


      19 січня 2018 року в Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей»  було проведено збори Великого Кола.

      Спочатку голова «КОШу» Острівна Анастасія привітала учнівський та педагогічний колективи зі святом Водохреща. Переглянули відеоролик «Що ви знали про Водохреща: усі таємниці свята».

      Потім перейшли до наступного етапу зібрання - відправились сучасними стежками «Козацького ліцею» до найкращої дитячо-юнацької організації «КІШ».

     Старшину Великої Козацької Ради було нагороджено одним із важливих атрибутів-символів ліцею – жовто-зеленими хустками як символом влади, розуму, сили, таланту, творчості, лідерства.

      Жовто-зелені кольори є символічними для «Козацького ліцею». Емблема навчального закладу має форму стільника, який у свою чергу складається ще із 7 стільників, що символізують гостинність, напрямки роботи і творчого самовираження.

     Герб і прапор також жовто-зеленого кольору. Жовтий як символ сонця, світла, тепла, життя, внутрішньої свободи. Зелений – це розвиток, енергія, гармонія, стійкість. Дуб символізує могутність, велич, красу, незламність духу.

       Церемонію нагородження проводили директор ліцею Губіна Оксана Олександрівна та заступник директора з виховної роботи Котова Тетяна Миколаївна.

       Привітала керівництво «КОШу» педагог-організатор Філоненко Юлія Володимирівна, побажавши успіхів у навчання та активної плідної співпраці з учнівським і педагогічним колективами, міцного здоров’я, злагодженої роботи в команді, натхнення та бути гідним прикладом для наслідування.

      Також нагородили учнів-зірок знань – ліцеїстів, які мають високі досягнення у навчанні та є гордістю «Козацького ліцею»: Корнюшину Валерію, ученицю 3-Б класу, Швеця Олександра, учня 4-Б класу, Новікова Івана й Тонковську Вероніку із 5-Б класу, Зубареву Софію, ученицю 6-Б класу.

       Завершальним етапом зборів стало звітування керівництва дитячо-юнацької організації «КІШ» про свою роботу за І семестр 2017-2018 н.р.

     Проаналізувала звіти старшини Острівна Анастасія, підвівши підсумок зборів, наголосила, що змагання за статус «Найкращий клас-курінь 2017-2018 н.р.» у двох вікових категоріях (3-6 та 7-11 класи) триває.

       Отож за загальними підсумками І семестру 2017-2018 н.р. найкращими є такі класи: 3-Б, 4-Б, 5-А, 5-Б, 6-Б, 8-Б, 9-Б, 10-А та 11-Б.

       Вітаємо учнів кращих класів, їхніх вчителів і вихователів. Саме завдяки своїй старанності, відповідальності, активній співпраці, прояву таланту, дисциплінованості ці колективи справедливо визнані гідними претендентами на отримання булави як символу лідерства та влади в кінці навчального року. 

       «Будь-яка перешкода переборюється наполегливістю», - нехай ці слова Леонардо да Вінчі для кожного стануть стимулом працювати над собою, ні за яких обставин «не опускати крила», розвиватися та реалізовувати свій потенціал.