logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ЗДОБУЛИ ЗОЛОТО НА XIV МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ "СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ - 2023"


Опубліковано Пт, 19 Травня 2023 в 22:59


   З 17 до 19 травня 2023 року тривала XIV Міжнародна виставка «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2023» в онлайн-режимі.

   Організатори – Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

   Від закладів освіти Запорізького краю на розгляд оргкомітету Виставки подано 21 роботу. І вже маємо блискучі результати!

   «На колективному стенді «Освіта Запорізького краю» маємо дев’ятнадцять золотих та дві срібні медалі!» – з гордістю повідомила Олена Варецька, проректор з науково-методичної роботи комунального закладу «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради.

   ЗОЛОТО для Запорізької школи-інтернату «КОЗАЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ» у номінації «Виховання національної еліти – запорука майбутнього розвитку українського суспільства» з теми «Впровадження козацької педагогіки як складової національно-патріотичного виховання ліцеїстів» здобула команда освітян: Губіна Оксана Олександрівна, директор; Котова Тетяна Миколаївна, заступник директора з виховної роботи, та Філоненко Юлія Володимирівна, педагог-організатор.

   Вітаємо талановитих авторок роботи та їхню наукову керівницю Сібіль Олену Іванівну, к.пед.н., доцентку кафедри теорії та методики виховання Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

   Козацький ліцей – територія успіху!