logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ЗМІНИ В УПРАВЛІННІ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "КІШ", АБО ЯК ЗРОБИТИ ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР КОШОВОЇ ОТАМАНКИ


Опубліковано Ср, 26 Жовтня 2022 в 08:57


   Оскільки наш освітній заклад є козацьким, система діяльності самоврядування здобувачів освіти ліцею побудована на основі деяких козацьких елементів і принципів та має назву козацька дитячо-юнацька організація «КІШ» («Коло ініціативних шукачів»).

   Протягом вересня 2022 року було сформоване самоврядування класів-куренів. На курінних зборах обрали курінну старшину: отаманів і писарів, а також товмачів, осавулів, бунчужних, обозних, хорунжих, шафарів і скарбничих – керівників і представників 7-ми осередків («Стежками знань», «Козацька доблесть», «Традиції і творчість», «Затишок і комфорт», «Козацький вишкіл», «Кобзарі» та «Волонтерство»).

   2022-2023 навчальний рік – період змін в управлінні самоврядуванням здобувачів освіти Козацького ліцею та повне оновлення «КОШу».

   З 24 жовтня 2022 року стартує передвиборча кампанія на посаду кошової отаманки закладу освіти.

   За посаду голови учнівського самоврядування ліцею будуть змагатися 5 кандидаток:

1) Кір’якова Аріна, учениця 8-А класу;

2) Голуб Віталіна, учениця 8-Б класу;

3) Павленко Кира, учениця 8-В класу;

4) Усольцева Даріна, учениця 9-А класу;

5) Мєчєва Софія, учениця 9-В класу. 

   Кожна з лідерок є дуже активною та амбіційною, має організаторські здібності та уміє активно співпрацювати в команді, готова до нових викликів, має безліч цікавих ідей щодо позитивних змін у житті ліцеїстів.

   Протягом 2-х тижнів будемо знайомитися з нашими кандидатками та їхніми передвиборчими програмами у соціальних мережах на сторінках ліцею в інстаграмі та фейсбуці. Адже кожному з нас, як учням, так і педагогам, потрібно зробити правильний вибір!

   Зауважимо, що передвиборча агітація триватиме до 4 листопада 2022 року (включно).

   8 листопада 2022 року відбудуться вибори на посаду очільниці «КОШу» в форматі онлайн.