logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Зустріч із представниками центру "Клініка, дружня до молоді"


Опубліковано Ср, 20 Вересня 2017 в 13:22


      19 вересня 2017 року до комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради завітали представники центру «Клініка, дружня до молоді», які провели для учнів 10-11-х класів інформативний лекторій на тему: «Захворювання, що передаються статевим шляхом».

     Психолог клініки Кірєєнкова Анастасія Юріївна розповіла учням про основні послуги, які надає цей медичний заклад, наголосила, що спеціалісти працюють на засадах добровільності, конфіденційності та безкоштовно, а також прочитала лекцію «Що таке ВІЛ-інфекція».

      Лікар-дерматовенеролог клініки Корсакова Олена Володимирівна  розказала про захворювання, які передаються статевим шляхом та попередила про можливі ризики статевого життя у підлітковому віці.  

     Зустріч відбулась у неформальній та дружній атмосфері нового конференц-залу «Козацького ліцею», де кожен учень мав можливість бути не просто слухачем, а активним учасником цікавого диспуту.

     «Козацький ліцей» у 2017-2018 навчальному році продовжує співпрацювати із медичним закладом «Клініка, дружня до молоді» із залученням вузьких спеціалістів.