logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Зустріч із представниками "Клініки, дружньої до молоді": "Міфи та правда про наркотики"


Опубліковано Ср, 24 Січня 2018 в 19:43


      23 січня 2018 року до комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради завітали гості: завідуюча відділенням «Клініки, дружньої до молоді» на базі Запорізької міської багатопрофільної дитячої лікарні № 5» – Гребенюк Лариса Василівна та лікар-дерматовенеролог – Корсакова  Олена Володимирівна, які сумісно з практичним психологом ліцею Пугач Лілією Василівною і соціальним педагогом Моргун Анастасією Григорівною провели профілактичний захід для підлітків «Міфи та правда про наркотики».

      Послухати лекцію про шкідливість вживання наркотичних речовин та міфи, які поширені в молодіжному середовищі стосовно психоактивних речовин, а також дізнатися про наслідки такого небезпечного захоплення зібралися учні 7-9-х класів «Козацького ліцею».

     Представники «Клініки, дружньої до молоді» розповіли дітям про напрямки роботи їхнього медичного закладу, можливості отримання консультацій та допомоги від фахівців різних профілів.

      Ліцеїсти активно взаємодіяли з лекторами, ставили питання, висловлювали власні думки щодо проблеми поширення та причини зацікавленості у підлітків наркотичними засобами.

      Учасники заходу дійшли висновку, що не потрібно жити за принципом «маю спробувати все», а берегти своє психічне й фізичне здоров’я, свою репутацію та займатися саморозвитком і самореалізацією, щоб зробити щось важливе, побачити світ, стати цікавою багатогранною людиною, лишити по собі на землі слід, бути щасливим і пишатися собою.