logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ЗВІТ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ЛІДЕРІВ САМОВРЯДУВАННЯ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "КІШ" "КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ" ЗА І СЕМЕСТР 2018-2019 Н.Р.


Опубліковано Вт, 22 Січня 2019 в 08:54


   18 січня 2019 року в Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» на Великому та Малому колах прозвітувалася про свою діяльність за І семестр 2018-2019 н.р. старшина дитячо-юнацької організації «Коло ініціативних шукачів» («КІШ»).

   Також представники самоврядування здобувачів освіти, які є координаторами того чи іншого осередку, презентували рейтинги класів-куренів за результатами:

  •  навчальних досягнень (осередок «Стежками знань, товмач Новіков Олег),
  • дисципліни і порядку на уроках («Щоденник Честі») та під час перерв (осередок «Козацька доблесть», осавул Римар Наталія),
  • участі в загальношкільних конкурсах, виставках, акціях (осередок «Традиції і творчість», бунчужний Осипенко Олександр),
  • у спортивних заходах (осередок «Козацький вишкіл», хорунжий Бурдінович Олег),
  • волонтерському русі (осередок «Волонтерство», скарбнича Довбня Єлизавета),
  • за результатами перевірок чистоти і порядку в спальних кімнатах, класних кабінетах, зовнішнього вигляду (осередок «Затишок і комфорт», обозна Карпуша Анастасія),
  •  стану збереження книг (осередок «Кобзарі», шафар Гнідий Євген).

   Загальні підсумки рейтингів підбила голова дитячо-юнацької організації «КІШ» Левченко Владислава, представивши ліцеїстам найкращі класи за усіма показниками моніторингу:

  • серед 4-7-х класів (середня ланка) найкращими є:

5-А клас – І місце,

5-Б і 6-Б – ІІ місце,

6-А і 7-Б – ІІІ місце;

  • серед 8-11-х класів (старша ланка):

11-А, 9-А і 9-Б – І місце,

8-Б і 10-А – ІІ місце,

8-В – ІІІ місце.

   Владислава нагадала, що до кінця навчального року є час для того, щоб підвищити свій рівень знань, розвинути уміння і покращити навички; у кожного є шанс, щоб досягти потрібного результату – стати «Найкращим класом-куренем 2018-2019 н.р.». Побажала усім успіхів.

   Отже, аналізуючи діяльність самоврядування ДЮО «КІШ» за І семестр 2018-2019 н.р., можна зробити висновок, що робота юних лідерів була досить продуктивною та ефективною.

   З натхненням і новими ідеями, спланувавши свої дії та поставивши цілі, розпочали кропітку роботу в ІІ семестрі.